Sony Xperia Z5 Scherm Reparatie Zwart

Xperia Z5 Scherm Reparatie Amersfoort
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Reparatie Dezelfde of Volgende Werkdag Uitgevoerd.

€189,00 €165,00

Incl. btw

Xperia Z5 Scherm Reparatie Amersfoort

Is het scherm van uw Sony Xperia Z5 gebarsten of geeft deze geen beeld meer? 

Geen paniek want wij kunnen hem voor u repareren. Repairs n More staat voor kwaliteit en service. Wij werken enkel met Originele onderdelen en gediplomeerd personeel. Zo kunnen wij u de garantie geven dat uw toestel zowel voor als na de reparatie vakkundig behandeld wordt door personeel die weet waar ze mee bezig zijn.

Optie1 Reparatie Vathorst en Bunschoten-Spakenburg

Optie1 staat voor Kwaliteit en de Beste Service.

Bij ons kunt u terecht voor Abonnementen van alle providers , Thuis internet paketten , Toestellen , Toestel Verzekeringen en nog veel meer. Wij zijn onafhankelijk en kunnen u de beste deals aanbieden. Wij helpen u graag verder met uw persoonlijke wensen.

Voor de Xperia Z5 Scherm Reparatie kunt u terecht bij Repairs n More Vathorst Amersfoort en Bunschoten.

Bent u van plan om een afspraak te maken voor de Sony Xperia Z5 scherm reparatie? Neem dan snel contact op met ons via het telefoonnummer 085-0220001. Stuurt u liever een mail? Doe dat dan naar info@applesnmore.nl . U kunt er ook voor kiezen om ons op te zoeken in één van onze winkels in Bunschoten-Spakenburg of Amersfoort Vathorst. Op elke uitgevoerde Sony Xperia Z5 scherm reparatie heeft u drie maanden garantie. Wij werken enkel met Originele onderdelen en daarom staan wij garant voor de geleverde kwaliteit bij uw Xperia Z5 Scherm Reparatie Amersfoort.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen