iMac Reparatie Service Bunschoten

iMac Reparatie Service Bunschoten Origineel Snel en Vakkundig

Met de iMac Reparatie Service Bunschoten en omgeving kunt u uw iMac weer helemaal naar behoren laten werken  Wij Repararen bijna alle defecten aan de iMac, Macbook, Mac Mini en Mac pro's bij Repairs n More. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren van kapotte schermen, vervangen van Ram geheugen, Vervangen van defecte Hardeschijven , Upgrades en nog veel meer. Laat uw iMac reparaties bij Repairs n More Bunschoten uitvoeren voor een scherpe tarief. Uiteraard maken wij gebruik van originele onderdelen waarop u 6 maanden garantie op heeft.

Voor al uw iMac reparaties kunt u terecht bij Repairs n More

Bent u van plan om een afspraak te maken voor uw iMac reparatie? Neem dan snel contact op met ons via het telefoonnummer 085-0220001. Stuurt u liever een mail? Doe dat dan naar info@applesnmore.nl . U kunt er ook voor kiezen om ons op te zoeken in onze winkels in Bunschoten-Spakenburg. Op elke uitgevoerde reparatie heeft u 6 maanden garantie.Wij werken enkel met Originele onderdelen of het best mogelijke kwaliteit en daarom staan wij garant voor de geleverde kwaliteit bij uw iMac Reparatie.

Snel , Betrouwbaar en Betaalbaar


Wij werken al jaren met Apple Computers en zijn Mac Professionals. Service en kwaliteit is waar wij voor staan en dit zult u ook gelijk ervaren. Wij werken net zo lang door tot alles naar wens is . Uw tevredenheid is namelijk voor ons erg belangrijk.

Prijzen die wij hanteren zijn betaalbaar vergeleken bij Apple / iCenter of A-Mac. 

Mac Reparatie voert u natuurlijk uit bij Repairs n More Bunschoten-Spakenburg.

Heeft u een probleem met uw Mac ? Bel Dan 085-0220001) Wilt u liever mailen? Dan kan dat naar info@repairsnmore.nl .

Wij zullen ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

 Meest Voorkomende Reparaties:

 

- Scherm gebroken / gebarsten

- iMac valt uit / start niet op

- Loopt vast

- Strepen in het scherm

- Lcd trilt

-  Systeem is erg traag

 

Voor alle overige Problemen neem contact op iMac Reparatie Service Bunschoten.