Over Repairs n More

Bedrijfsinformatie Repairs n More

Het bedrijf Repairs n More doet bijna alles op het gebied van Apple / Samsung / Tablet en Laptop Reparaties. Door de juiste kennis en ervaring zijn wij uitgegroeid tot een veelzijdig klant gericht bedrijf dat alle soorten level 1 en level 2 reparaties uitvoert. 

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk uw Smartphone / Tablet / iMac of Macbook is. Vandaar dat wij  een hoge service bieden! Of het nu gaat om een reparatie van een oud of nieuwe apparaat , Bij Repairs n More bent u altijd aan het juiste adres.

Met een jaarlijkse vaste capaciteit van 7500 professionele reparaties zijn wij de ideale partner voor retailers, bedrijven en verzekeraars. De capaciteit is tevens binnen enkele dagen op te schroeven.

Naast alle Reparaties verkopen wij ook Accessoires en Hoesjes.
Als Partner van de onderdelen tak van Samsung leveren wij alles Origineel en maken wij geen gebruik van imitatie onderdelen of refurbished onderdelen uit china. Tenzij de klant hier zelf voor kiest maar ons advies is ten alle tijden Origineel.

Als lid van Branche Organisatie (Klein electra) kunnen wij u het volgende garanderen:

- Een Betrouwbare Bedrijfvoering.
- Duidelijke Reparatie-en Garantievoorwaarden
- Deskundige Reparaties
- Gediplomeerd Personeel
- Goede Service en Deskundig advies.


Repairs n More Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Repairs n More probeert haar steentje bij te dragen als het gaat om groen ondernemen. Met onze reparaties hopen wij dat toestellen vele malen langer mee gaan en men minder snel een nieuw toestel zal kopen. Daarnaast proberen wij te zorgen dat oude onderdelen zoals batterijen op de juiste manier worden ingeleverd en versturen wij 95% van onze facturen digitaal.


Repairs n More Bunschoten BV staat ingeschreven onder :
Kvk nummer : 64785521
Btw nummer : NL855842374B01
Bank : ABN-AMRO
Iban : NL58ABNA0566996138  Repairs n More Bunschoten BV