Apple iPhone 6 Scherm Reparatie

Bent u op zoek naar iPhone 6 scherm reparatie Origineel om uw telefoon werkend te maken? Dat kan bij Repairs n More! Bij ons staat kwaliteit & uitgebreide garantie voorop.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Reparatie Binnen 45 Minuten Uitgevoerd.

€89,00 €65,00

Incl. btw

iPhone 6 scherm reparatie Origineel om uw telefoon optimaal te laten werken.

Met de iPhone 6 scherm reparatie Origineel kunt u uw telefoon weer helemaal naar behoren laten werken. Kunt u uw berichtjes niet meer goed lezen op uw telefoon? Is uw scherm zelf helemaal zwart of is het glas aan diggelen? Dat kunt u dan gemakkelijk oplossen door de iPhone 6 scherm reparatie bij Repairs n More uit te laten voeren. Het kapotte scherm wordt dan volledig vervangen door een nieuw exemplaar. Handig om te weten: het touchscreen, LCD-display en frame vormen één onderdeel. Dit betekent dat het niet mogelijk is om het touchscreen of glas los te vervangen.

Voor de iPhone 6 scherm reparatie kunt u terecht bij Repairs n More.

Bent u van plan om een afspraak te maken voor de iPhone 6 scherm reparatie? Neem dan snel contact op met ons via het telefoonnummer 085-0220001. Stuurt u liever een mail? Doe dat dan naar info@applesnmore.nl . U kunt er ook voor kiezen om ons op te zoeken in één van onze winkels in Bunschoten-Spakenburg of Amersfoort Vathorst. Op elke uitgevoerde iPhone 6 scherm reparatie Origineel heeft u drie maanden garantie.Wij werken enkel met Originele onderdelen en daarom staan wij garant voor de geleverde kwaliteit bij uw iPhone 6 scherm reparatie.

 

Online Afspraak maken op onze Site.

Wilt u graag een afspraak maken voor een iPhone 6 Scherm reparatie? Dan kan dat bij Repairs n More. Via onze online agenda maakt u afspraken. Ter bevestiging nemen wij contact met u op. U kunt ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085-0220001. Heeft u geen tijd om te bellen, maar stuurt u ons liever een mail? Dan kan dat naar info@repairsnmore.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen zodat uw telefoon dezelfde werkdag weer helemaal naar behoren werkt. Uiteraard kunt u ook langskomen in één van onze winkels in Amersfoort Vathorst en Bunschoten-Spakenburg om uw wensen door te spreken. Bij elke reparatie die wij in behandeling nemen, staan wij garant voor onze geleverde kwaliteit! Op elke uitgevoerde iPhone reparatie heeft u drie maanden garantie.

Repairs n More is de beste iPhone 6 Scherm Reparatie winkel.

 

Meest Voorkomende Reparaties:

 

- Scherm gebroken / gebarsten

- Telefoon valt uit

- Touch screen reageert niet goed

- Strepen in het scherm

- Lcd trilt

- Batterij loopt snel leeg

- Telefoon laad niet meer op

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen