Apple Apple iiPhone 5S Scherm Reparatie

Bent u op zoek naar iPhone 5S scherm reparatie om uw telefoon werkend te maken? Dat kan bij Apples n More! Bij ons staat kwaliteit & uitgebreide garantie voorop!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Reparatie Binnen 45 Minuten Uitgevoerd.

€69,00 €65,00

Incl. btw

iPhone 5S scherm reparatie om uw telefoon optimaal te laten werken

Met de iPhone 5S scherm reparatie kunt u uw telefoon weer helemaal naar behoren laten werken. Kunt u uw berichtjes niet meer goed lezen op uw telefoon? Is uw scherm zelf helemaal zwart? Dat kunt u dan gemakkelijk oplossen door de iPhone 5S scherm reparatie bij Apples n More in te schakelen. Het kapotte scherm wordt dan volledig vervangen door een nieuw exemplaar. Handig om te weten: het touchscreen, LCD-display en frame vormen één onderdeel. Dit betekent dat het niet mogelijk is om het touchscreen los te vervangen.

Voor de iPhone 5S scherm reparatie kunt u terecht bij Apples n More

Bent u van plan om een afspraak te maken voor de iPhone 5S scherm reparatie? Neem dan snel contact op met ons via het telefoonnummer 085-0220001. Stuurt u liever een mailtje? Doe dat dan naar info@applesnmore.nl. U kunt er ook voor kiezen om ons op te zoeken in één van onze winkels in Bunschoten-Spakenburg of Amersfoort vathorst. Op elke uitgevoerde reparatie voor de iPhone 5S en andere toestellen heeft u drie maanden garantie. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit bij uw iPhone 5S scherm reparatie.

5/5

Tom Maatman Geplaatst op 10 Januari 2016 at 13:22

Kwalitatief goed eindproduct en uitstekende service!

Eind vd middag vlak voor sluitingstijd mijn iPhone 5S ongelukkig laten vallen waarbij mij glas was gebarsten.

Toevallig moest ik die avond bij de bioscoop in Amersfoort zijn, dus toch nog even een telefoontje gewaagd, en met succes!

-1615 gebeld
-1810 telefoon afgeleverd in Amersfoort (buiten werktijd)

-2115 na de film gerepareerd afgeleverd bij de parkeerplaats van de bioscoop en betaald. Netjes met bon en 3 maanden garantie.
iPhone ziet er weer strak en als nieuw uit!

Ik vond hem gemiddeld ietjes duurder dan de concurrent, maar daar staat wel tegenover dat het er gegarandeerd netjes uitziet met uitstekende service!

Raad Apples n More zeker aan!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen