Apple Apple iPhone 5C Scherm Reparatie

Bent u op zoek naar iPhone 5C scherm reparatie om uw telefoon werkend te maken? Dat kan bij Apples n More! Bij ons staat kwaliteit & uitgebreide garantie voorop!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Reparatie Binnen 45 Minuten Uitgevoerd.

€69,00 €55,00

Incl. btw

iPhone 5C scherm reparatie om uw telefoon optimaal te laten werken

Met de iPhone 5C scherm reparatie kunt u uw telefoon weer helemaal naar behoren laten werken. Kunt u uw berichtjes niet meer goed lezen op uw telefoon? Is uw scherm zelf helemaal zwart? Dat kunt u dan gemakkelijk oplossen door de iPhone 5C scherm reparatie bij Apples n More in te schakelen. Het kapotte scherm wordt dan volledig vervangen door een nieuw exemplaar. Handig om te weten: het touchscreen, LCD-display en frame vormen één onderdeel. Dit betekent dat het niet mogelijk is om het touchscreen los te vervangen.

Voor de iPhone 5C scherm reparatie kunt u terecht bij Apples n More

Bent u van plan om een afspraak te maken voor de iPhone 5C scherm reparatie? Neem dan snel contact op met ons via het telefoonnummer 085-0220001. Stuurt u liever een mailtje? Doe dat dan naar info@applesnmore.nl. U kunt er ook voor kiezen om ons op te zoeken in één van onze winkels in Bunschoten-Spakenburg of Amersfoort. Op elke uitgevoerde reparatie voor de iPhone 5C en andere toestellen heeft u drie maanden garantie. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit! 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen